mandag den 8. september 2014

Men det er jo hele tre damer


Se, der i hjørnet står mit nye kontor. Lidt skramlet, stadig, men med brændeovn og tiptop udsigt over markerne. 

Prima internetforbindelse har vi sandelig også. Således kan jeg afvikle morgenens skype-møder med Østrig-Australien-Århus Nord mens jeg (lydløst, grundet skype) saver det sidste, alt for store, brænde i ovn-rette stykker med den rustne sav. Og - lidt senere - mens jeg vælter kaffekopperne og (Mandens) computer med en kost i forsøget på at dræbe en stor særligt sejlivet, aggressiv og farlig natsværmer. Stadig ret lydløst, og altså mens jeg pruster ting om PR og social media strategies og den slags.

Jeg har med andre ord glæden af på én gang at føle mig som poweragtig business-woman, totalt-i-pagt-med-naturen-og-ilden-dame og galoperende neurotisk.

Eller, sagt på bloggersk, som Julia Lahme, Andrea Hejlskov og The Blogess på én og samme gang. Det er sguda meget godt på sådan en mandag morgen. 

Og nu skal der mere brænde i ovnen.

5 kommentarer:

 1. Tillykke med dit nye kontor. Sådan et fint sted må nærmest være en garanti for en masse spændende og kreative prust :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak. Og ja, man skulle tro, kreativiteten bare kom væltende, ikke?! Indtil videre mærker jeg først og fremmest lettelsen over at få arbejdet UD af hjemmet og bruger den overskydende energi til at være meget effektivt (på en ukreativ måde).

   Slet
 2. Åh-håhr, hvor fedt. Gad SÅ godt have en gammel cirkusvogn eller lignende som kontor. Og så med pejs?! Luksus!

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, en cirkusvogn kunne også være et godt kontor! Det her er nu en gammel Tuborgvogn... Måske jeg laver et indretningsindlæg snarest. Med gyldne instagramfiltre.

   Slet