torsdag den 4. oktober 2012

Det var aldrig sket med et tog/en cykel/nogle gåben

Manden har brugt den halve nat på noget med nogle vinterdæk og noget skillen bremserne ad. Måske for at se, om de rent faktisk kunne bremse, måske for at kramme alle enkeltdelene. Det er ikke helt til at vide. Men et eller andet sted i processen brækkede en helt uundværlig, æh, bremseskrue. Og Manden så pludselig helt rasende ud og måtte trække vejret meget dybt derinde under laget af motorolie, for ikke at komme til at råbe af nogen.

Fx mig. Som ikke rigtigt forstod, hvorfor ting overhovedet skulle skilles ad i første omgang. Og som tænkte (dog uden at sige det højt), at livet sguda var simplere, dengang vi vidste, at vi blev nødt til at sætte tusindvis af kroner og timer af til offentlig transport, i stedet for at gå og regne med Lupo.

Ja, jeg har et meget bipolært ambivalent forhold til vores nye status som bilejere. Stadig.

I øvrigt har Manden nu gjort et eller andet ved en eller anden lang bremsedims, så den der skrue vist nok ikke behøves alligevel. Jeg forstår ikke, hvad der foregår. Men lige om lidt skal hele resten af familien iført arbejdstøj vistnok fikse bremserne færdigt ved hjælp af denne lange bremsedims, så bilen kan køre til København i morgen. Uden skrue. Meget betryggende.

11 kommentarer:

 1. Det er aldrig kedeligt i Bo Bedre Beder. Er ret misundelig på at du kan holde din mund i sådan en situtation, det var vist ikke sket for mig. Håber alle dele holder, så Lupoen ikke skræller sig selv som et løg midt på Storebælt. Og dejligt billede. Sådan en sikkerthedshat klæder ikke mange, men Livse (for det er hende ikke?) kan bære den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhja, så actionpacked vi har det her i forstæderne!

   Det er i øvrigt nemt at holde mund, når man slet ikke ved, hvad man skal sige. Selvom jeg nu har meget lyst til at spørge ham om risikoen for, at bilen skræller sig selv som et løg midt på Storebælt (TAK for det beroligende billede!)

   Og ja, det er Livse. Selvom hun ligner en tyk, lille mand.

   Slet
 2. He he. Sommetider ville jeg ønske at Gemalen var lidt mere handy-agtig, men andre gange er jeg ganske godt tilfreds med, at det kun er cyklen, der bliver splittet til atomer. God tur til staden :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Manden er den handyste, handyste i hele verden. Han har tilbragt det meste af sin barndom inden-i-en-motor-agtigt. En lykke han nu prøver at formidle videre til eget afkom.

   Slet
 3. Biler på 10 år og derover er lige så pålidelige som politikere i en meningsmålingskrise.
  Det må trøste lidt at rigtige provins-folk har nye og pålidelige øser i flotte farver?

  SvarSlet
  Svar
  1. Lupoen er en slags skramlet, overdækket elcykel. Og det er faktisk en sær form for trøst...

   Slet
 4. Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
  2. Hvis det på nogen måde er et problem/anledning til dybe suk/lignende med carportindehaverens (...) manglende kendskab til indersiden af biler, kan jeg kun sige: Come selv on. Læs dog nogle bilblade i stedet for.

   Slet
 5. Gad vide hvad der stod i den kommentar hvor der nu kun står: "Denne kommentar er fjernet af forfatteren"? Måske vil jeg i virkeligheden helst IKKE vide det ;-)

  SvarSlet