mandag den 13. august 2012

Men bare rolig. Jeg skal nok blive klar til Rio 2016.

Nåmen i dag tog jeg så den helt ufarlige vej ind til byen. Cykelsti, lyskryds, den slags. Ind i mellem enkelte andre mennesker uden hjelm og spandex. Jeg kunne slappe helt af, med andre ord. Og måske var det dét, der var problemet.

I hvert fald endte min cykel med at fiksere mig til asfalten ved hjælp af barnestol ispændt tung rygsæk. Så lå jeg der, på afsfalten, og spekulerede på, om mit ben mon var brækket, eller om der mon var andre grunde til, at jeg lissom havde mistet kontakten til det.

Et par biler kørte forbi.

Jeg besluttede, at benet ikke var brækket, for så havde det helt sikkert gjort ondt.

Til sidst holdt en bil ind til siden, og en rar bilist fik med møje og besvær rejst monstertung cykel op og kiggede på mig og mit ben. Der selvfølgelig ikke var det mindste brækket, blot dekoreret med hudafskrabninger og begyndende buler.

Den rare bilist børstede gruset af min iPhone og sikrede sig, at jeg ikke var ved at besvime. Så kørte han, og jeg humpede med mit strammeste jeg-er-en-supercyklist-der-ikke-lader-mig-slå-ud-af-lidt-blod-smil på arbejde. Meget velvalgt da at have blodrød, mønstret nederdel på, nu jeg tænker over det.

Otte timer senere cyklede jeg hjem. "Avavavav," sagde jeg opad alle bakkerne og følte mig som en helt.

Det kan godt være, jeg tager Oddergrisen i morgen. Trods alt.

PS Hvis nogen af jer har lyst til at sponsorere en cykeltaske, vil I øge mine OL-chancer og den generelle trafiksikkerhed markant. Jeg mister jo for hulan alt for nemt balancen med tung-rygsæk-på-barnestol-setuppet. Og jeg vil gerne skrive jeres logo på tasken, hvis det er. Og på cyklen. Og eventuelt på mig selv.

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. Jeps. De andre var til gengæld ret dumme.

   Slet
 2. Stakkels stakkels - æv æv - det gør godt nok ondt at ramme asfalten!! godt det ikke gik helt galt med dit ben.

  Cyklet til campingpladsen i lørdags og jeg nævnte til Mathias at jeg godt nok synes du er sej som cykler hele vejen!!

  Og jeg bliver forarget når jeg hører at nogen bare kører forbi!! Godt det findes søde, hjælpsomme mennesker - og forhåbentligvis er det flest af den sorten, selv om statistikken ved dit fald taler imod det.

  God bedring søde : )

  SvarSlet
 3. Av av - godt du dog alligevel bliver klar til Rio. Du er en sand trooper. Skal vi lave en speeddate i Åjjergrischen en morgen? Jeg kan have kaffe med til at bryde isen. Det tager ikke så lang tid at komme til byen, så når det ikke at blive akavet ;)

  SvarSlet