torsdag den 12. januar 2012

Hvis bare alle fødsler tog 12 minutter...

Hvad er bedre at starte torsdagen med end en fødsel? Nej vel!? Så her har i én... produceret af Manden og undertegnede (der sad og filmklippede med plukkeveer og tårer i øjnene):

Casper og Sofie bliver forældre

12 minutter tager den.

5 kommentarer:

 1. Hold da op en smuk film! Jeg kom til at få lidt våde øjne herinde på arbejde- hvilket faktisk var ret pinligt eftersom der kom tre ret formelle eksterne gæster, der lige ville hilse på mig, mens jeg så filmen....luk film og se almindelig ud.... Flot lavet!

  SvarSlet
 2. Hehe. En sand klassiker at blive grædebustet i at overspringshandle... Og godt du kunne lide den!

  SvarSlet
 3. Den er SÅ fin, den film! Jeg stortuder til alle fødsler - også de mindre pæne som f.eks. i De Unge Mødre - så den her fine film med pæne mennesker har fået mig helt i knæ.
  Og så elsker jeg i øvrigt hende Sofies udtryk da bebs bliver lagt på hendes bryst. Jeg var også sår'n lidt 'En baby? Hvad? Hvor kom den fra?'-agtig da jeg fødte anden gang.
  Godt gået, altså!

  SvarSlet
 4. Nej men hvor er det dejligt, at du godt kan lide den! Jeg tuder også stadig selv, når jeg ser den, selvom jeg vel er oppe på noget der ligner 100 gange efterhånden...

  SvarSlet
 5. Fantastisk fin film, altså! Og jeg tilhører også gruppen der SKAL græde til fødselsfilm, denne inklusiv :) Elsker, at Sofie opgivende svarer "Behøver jeg det?", da jordemoderen vil have hende op at stå for at presse - for det er nemlig sådan man har det, når man er træt og jordemoderen er hitte-på-som.

  SvarSlet