søndag den 19. marts 2017

Forårshjerne

Følelsen af taknemmelighed har sneget sig tilbage i mit liv. Den er en virkeligt savnet og velkommen ven, som nu sidder med til bords - ind i mellem i hvert fald - sammen med de lidt mindre sjove venner Bitterhed, Angst, Træthed og Vanvid.

Måske kom Taknemmelighed forbi, fordi Sønne er blevet mere sig selv. Det er lettere at være taknemmelig, når ens hjem er et rart-agtigt og fredeligt-agtigt sted at være, og man ikke hele tiden er bekymret for sine børns velbefindende, og for hvornår det hele eksploderer næste gang.

Måske blev Sønne mere sig selv, fordi hans mor på et tidspunkt holdt op med (eller holdt pause fra, bank på træ, salt over skulder, 7-9-13) kun at være bitter, angst, træt og vanvittig.

Måske har det hele noget med forår at gøre.

Under alle omstændigheder smiler Taknemmelighed til alle væmmelige følelser og lover, at alting nok skal gå. Og gå godt. Og Sønne tegner NERF guns, og ind i mellem alle eder og forbandelser og talen sig selv ned siger han lige så stille det er da bare godt gået det dér, synes jeg.

10 kommentarer:

 1. Det er godt at høre :-)

  SvarSlet
 2. Sender flere positive vibrationer jeres vej <3

  SvarSlet
 3. Dejligt at det går bedre, måske er det forår, hvem ved, det helt sikkert et dejligt forår.

  SvarSlet
 4. Jeg synes også, at det bare er godt gået det dér! :)
  Kh herfra

  SvarSlet
 5. Herligt. Forår, tilfælde eller overskud - skønt at høre er det hvertfald :D

  - A

  SvarSlet
 6. Jeg vil bare sige, i tilfælde af at du undrede dig over det, at vi er mange der har lagt mærke til dit fravær. Det skal ikke forstås som et pres for at du skal vende tilbage (for jeg forstår godt hvis overskuddet ikke er til det), det er mere ment som en kærlig besked om at vi altså har lagt mærke til at du er væk. Bare hvis du følte at vi ikke havde set det .. Det var dårligt formuleret, men jeg håber du ved hvad jeg mener ...

  SvarSlet
 7. Kære Carport og Noia
  Som langtidslæser med mange af de samme problematikker som jer, håber jeg virkelig, at forårstaknemmeligheden smittede af på resten af 2017.
  Gid I får et 2018 fuld af solskin, godt helbred og penge. Fordi, det er sgu meget rart at have ikk?
  Bedste hilsner fra en frænde i ånden.....

  SvarSlet